Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

#JetaLostDWTSButWonWorldsHearts


έχασαν αλλά τους αγαπάμε...ή μάλλον για τις περισσότερες τον ;P
https://www.youtube.com/watch?v=SIQmvAr6ZeE
https://www.youtube.com/watch?v=ZdSHou1qXWU
https://www.youtube.com/watch?v=n1Ns-0GiV_4

9 σχόλια:

  1. Τι θα γινει ρε παιδια θα το ενημερωσετε ποτε το site????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοπελα του Logan ειναι η αδερφη της Alexa (Makenzie)!!! απλα το λεω γτ αυτο το σαιτ δεν προκειται να μας ενημερωσει ποτε!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη αλλα... Δεν είναι έχεις αποδείξεις γι'αυτό καρδιά μου; απάντησε μου πλιζ γιατί δεν το έχει δηλώσει κανείς αυτό. Αν είδες τη σχέση που έχει προσθέσει στο Facebook που λέει ότι είναι με τη Μακενζι δεν εκεί αληθινή γιατί πολύ απλά το Facebook δεν είναι αληθινό δεν έχει κανένας τους Facebook.Αν το ανακοινώσουν καλώς.

      Διαγραφή
  3. Γεια σας!!! επειδη ειμαι καινουργια rusher και δεν ξερω και πολλα, μηπως ξερετε ποτε τα παιδια θα βγαλουν το 4 αλμποθμ τους ή αν εχουν βγαλει πως το λενε???_Carlos forever_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου.4ο δεν έχουν βγάλει.Αλλά έχουν βγάλει κάποια ακυκλοφόρητα.Ο Kendall επίσης έβγαλε τραγούδια με τη 2η του μπάντα το Art of Moving On και το Parallel.Kαι άλλα πιο παλιά.Μπορεί να κάνει tour και θα ήταν ωραιο να τον υποστηρίζουμε στα τραγουδια του με την άλλη μπαντα μήπως και έρθει και Ελλάδα!Heffron Drive λέγεται.Ο Carlos κάνει εκπομπή στο Nickelodeon μάλλον με μικρά παιδιά.Πάντως είναι σημαντικό να δείχνουμε υποστήριξη και σε αυτό το συγκρότημα γιατί μπορεί έτσι να έρθει ο Kendall..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας παρακαλώ rusher μου καντε ο,τι μπορειτε για να ερθουν τα αγγελακια μας στην ελλαδα!!!! γιατι και οι ελληνιδες rushers εχουμε φωνη αλλα κυριος εχουμε ψυχη!!!!! συμφωνειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω συμφωνω...να τους διξουμε πως υπαρχουν πολλες rusher και στην Ελλαδα που περιμενουν εστω και για μια συναυλια τους. Να τους διξουμε ολες μαζι την αγαπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ειμαι τοσο χαρουνενη. Θελω να σας πω οτι καθημερινος γινομαστε περισσοτεροι. Χτες περπατουσα στο δρομο και ακουσα μια παρεα παιδιων να τραγουδαν το we are πηγα και τους γνωρισα ηταν γυρω στα 7-8 ατομα. Ποποπο τελειααααα η οικογενεια μας μεγαλωνει!!!!!!! Σας αγαπαω RUSHERAKIA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι τόσο τυχερή !εδώ που μένω δεν υπάρχει καμία ρασερ. Και μένω Ελευσίνα... πάντως είμαι και γω πολύ χαρούμενη. Είμαστε το δεύτερο μεγαλύτερο φάντομ σε πληθυσμό στην Ελλάδα μετά τις beliebers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή