Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Το tour τέλειωσε!

Το Big Time Summer Tour έχει πλέον τελειώσει.Οι Big Time Rush έφυγαν χθες από την τελευταία χώρα του tour, το Μεξικό και επέστρεψαν στο Λος Άντζελες.Τώρα σειρά έχουν οι διακοπές σε εκείνο το μέρος που έχει 'booze and boobs' όπως μας είπανε σε μια συνέντευξη.Τι έκπληξη μας ετοιμάζουν και έχουν τόση μυστικοπάθεια;

24 σχόλια:

  1. Δηλαδη δεν θα εχουμε ποτε ξανα νεα τους?????? Απα-
    ντηστε μου please!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα μπαίνουν και τόσο πολύ Twitter αλλά δε νομίζω ο Los να ζήσει χωρίς Instagram και vine :)

      Διαγραφή
  2. Τι δεν θα εχουμε νεα τους?? Δεν θα αντεξω θα λυποθημησω σσς το λεω δεν γινεται αυτο μην με στεναχωρειται σας παρακαλω θα κλαψω............:-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δε θέλω να σταματήσουν, τα νέα είναι αυτά που κρατούν τους rushers ζωντανούς!!! Άλλα δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε γιατί τα αγόρια μας μάλλον κάτι μαγειρεύουν. Αυτές οι διακοπές ίσως φέρουν στο φως ένα music video η ένα νέο τραγούδι!!!!!! Ακόμη μην ξεχνάμε ότι 30 Αυγούστου βγαίνει το getaway που παίζει o James!!!!! Το 2014 το sole patrol του Kendall!!! Τέλος βγήκε ένα νέο film : big time rush elevation ..
    Που μπορώ να το δω online;;;;;σας παρακαλώ θέλω Μία σύντομη απάντηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Sole Patrol είναι fake.Το Elevation δεν έχει βγει ακόμη

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω για αυτην την πληροφορια, αλλα θα διαφωνησω με την πρωτη απαντηση. Το clever tv πηρε συνεντευξη απο τον kendall για το sole patrol , αρα δεν νομιζω να εχασαν την ωρα τους ρωτωντας τον ιδιο αρλουμπες, που ποτε δε θα γινουν πραγματικοτητα!!!!!

      Διαγραφή
    3. Το sole patrol ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα.Το γράψαμε και στο blog κιόλας : http://bigtimerushingreece.blogspot.gr/2013/04/kendall-schmidt.html

      Διαγραφή
  4. Και τι θα γινει με τον Carlos και τον logan δεν θα εχουμε απο αυτουσ νεα?????????????????????απαντηστε μου please!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικα θα εχουμε
      1. ο λογκαν με τον κενταλ εγραψαν το τραγουδι unarmed [titanium]
      2. ο καρλος ειναι με την αλεξα
      3. ολοι μαζοι θα πανε διακοπες και οπως και περσυ μετα τα kca
      πολλοι παπαρατσοι τους ακολουθησαν και οπως φαινεται ο λογκαν εχει κοπελα !!!
      υγ. μπορεις να βρεις το big time rush elevation documentary.

      Διαγραφή
    2. Πεσ μου σε παρακαλω σε πια ιστοσελιδα ειδεσ
      οτι ο λογκαν εχει κοπελα????

      Διαγραφή
    3. O Logan κοπέλα.Λογικά είναι φήμες!!Δεν πιστεύουμε ότι ακούμε...

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστω για την απαντηση CrazyRDSisters ειστε φανταστικεσ!!!!!!
      Και εγω το ιδιο πιστευα απλα ηθελα να ρωτησω για να ειμαι σιγουρη.

      Διαγραφή
  5. Σας ευχαριστουμε CrazyRDsisters για την πολυτιμη βοηθεια σας στην οποια μπορουμε να ξερουμε ολο και περισσοτερα πραγματα για τους BTR. Γι'αυτο οσο και περισσοτερο μπορειτε σας παρακαλουμε ενημερωνετε μας για τα ακομα πιο καινουργια νεα τους.......please!!!! ( σας ευχαριστουμε πραγματικα γιατι ολοι ειμαστε μια οικογενεια ετσι δεν ειναι rushers??? We are a family. right......:-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω φυσικα νομιζω οτι ολες οι rushers πρεπει να ειναι ενωμενες σαν μια μεγαλη οικογενεια , γιατι εχουν ενα μεγαλο κοινο : Αγαπουν 4 αγορια ....ευχαριστω που ειμαι μελος σε αυτο, γιατι θελω να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εμενα εκει εξω [εκτος απο τη Ναξο]!!!!

      Διαγραφή
  6. Η πόλη της Θεσσαλονίκης τα αγαπάει τα παιδιά και ακόμη παραπάνω...Και όχι μόνο είναι πολύ λίγο αυτό που λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι τουσ αγαπαμε και ειναι το ονειρο μασ να τουσ συναντησουμε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ!! Και τι δε θα έδινα για να περάσω έστω και 5 λεπτά μαζί τους. Άλλα τώρα όλοι μιλούν για τους 1 d και οι btr κάνουν περισσότερα, είναι πιο ταλαντούχοι και οι 5 ακατονόμαστοι έχουν τη διασημότητα....δεν είναι άδικο. Τουλάχιστον μας χωρίζει κάτι οι rushers έχουν καρδιά και ψυχή..

      Διαγραφή
    3. Οι 1D τώρα τι δουλειά έχουν.Και θα σταματήσετε πια όλοι επίτελους να 'μαλώνετε' για βλακείες.Και τι εννοείς οι Directioners/1D δεν έχουν καρδιά.Για ρώτα και τους suicidal που με αυτά που ακούνε επειδή είναι σε αυτό το fanbase γίνονται χειρότερα.Ακατανόμαστοι;Τους ξέρεις κι από χθες;Υπάρχουν λάτι βλαμμένες που βρίζουν τα αγόρια μας αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι καλές.Όπως τα κορίτσια της ελληνικής σελίδας των 1D που παραδέχονται ότι αν οι BTR δεν προσκαλούσαν τους 1D σto Τοur τους δε θα ήταν τόσο μεγάλοι εκεί που είναι και αλήθεια αυτό.Και αν δείτε κάποιες Directioners να βρίζουν τα αγόρια μας δείξτε ανωτερότητα και μην απαντήσετε.Έτσι θα λένε οι Directioners κάνουν hate στις Rusher/BTR και όχι ΚΑΙ το αντίθετο :)Και αυτές οι 'μάχες' είναι πολύ κακές.Με έκαναν να μαλώσω με μία Rusher,αδερφή μας ενώ εγώ πήγα και της είπα ευγενικά κάτι άρχισε να με βρίζει.Ξέρετε πόσο πονάει αυτό;

      Διαγραφή
    4. Και φυσικά ξέρω ποσό πονάει και εσύ ξέρεις ποσό πονάει στο σχολείο να σε κοροϊδεύουν γιατί ακούς btr και είσαι τρελή και παλαβή για αυτούς...εγώ πάντως στεναχωριέμαι,νιώθω άσχημα, γιατί τους αγαπώ.

      Και θέλω να ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι rushers στην Ελλάδα,όχι μόνο εγώ...για αυτό νιώθω έτσι για τους 1 d, γιατί οι άλλοι περιγελούν αυτό που αρέσει σε εμένα.

      Διαγραφή
  7. Οι 1D πιστευω οτι ειναι ενα ξενεροτο και αταλαντο συγκροτημα. Μπροστα στα δικα μας τα αγορια αυτοι οι 5 δεν ειναι τιποτα . Τα δικας μας φοβερα και ταλαντουχα παιδια επρεπε και πρεπει φυσικα να τους ξεπερασουν γιατι οι 1 D ειναι ενα ματσο με αταλαντα και οχι τοσο φοβερα αγορια σαν τα δικα μας ,τα ποια πανω στην σκηνη ειναι φοβερα εκπληκτικοι και φοβερα ταλαντουχοι. Ετσι δεν ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γιασει το στόμα σου, κοπέλα μου. Αυτά έλεγα χτες με Μία φίλη μου. Και βέβαια είναι ατάλαντοι,χαζοβιολιδες και αισχροί...Απορώ πως o κόσμος τους θαυμάζει. Και πάλι μπραβο.

      Διαγραφή
    2. Αν είναι ατάλαντοι γιατί οι άλλοι κάθονται και τους ακούνε.Άσε που εγώ πιστεύω καλύτερα που τα δικά μας τα αγόρια δεν είναι τόσο διάσημοι γιατί συνέχεια θα γινόταν αυτό που έγινε και στο Μεξικό.Και πώς κρίνεις κάποιον που δεν ξέρεις;Και τα αγόρια μας μας έμαθαν 'dont hate ti the haters that makes you a hater' αλλά αυτό δεν πολυπάει εδώ γιατί οι 1D δεν είναι hatets αλλά φίλοι τον BTR ειδικά ο Niall που όταν βρίσκεται LA και έχει χρόνο πάει και επισκέφτεται τον Kendall.Και αν θες ρίξε και μια μάτι και στην απάντηση του παραπάνω comment :)

      Διαγραφή
    3. Για μένα είναι ένα μάτσο βλάκες και κρύοι,όπως κάθε αγγλος .οποίος μισεί τους btr είναι πρώτα δικός μου εχθρός....αλήθεια βέβαια είναι ότι οι btr τους συμπαθούν και δεν νιώθουν ούτε μίσος ούτε κακία, άλλα εγώ τους αισθάνομαι ως απειλή!!!##για αυτό που έγινε στο μεξικό συμφωνώ....

      Διαγραφή
  8. Λοιπόν εμείς είμαστε μία πραγματική οικογένεια όχι όπως οι Directioners που τώρα έχει γίνει αυτό το σκάνδαλο και άλλες έχασαν την ζωή τους ή άλλες σταμάτησαν να είναι Directioners μόνο και μόνο για ένα ντοκιμαντέρ...Εμείς ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό στα αγόρια μας έτσι δεν είναι??Επιπλέον ποιοι είναι αυτοί οι 1D που θα έρθουν και θα τα καταστρέψουν όλα έτσι απλά σε μία μέρα ε???Και τι μας νοιάζει εμάς τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς και για τα αγόρια μας?Αυτό που πιστεύουμε εμείς για τους εαυτούς μας και για τα αγόρια μας έχει σημασία...Οπότε ας σταματήσουμε αυτή την βλακεία με τους 1D εδώ!!!Εδώ είναι μία σελίδα για τους BTR όχι για τους 1D...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή