Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Olivia Somerlyn, Alexa Vega etc on stage with Big Time Rush


16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. αμα ηταν θα το εγραφε και θα την εβλεπεσ και στο βιντεο.

      Διαγραφή
    2. Ναι ήταν και η Halston αλλά το video γράφει μόνο την Olyvia και την Alexa οπότε το αφήσαμε έτσι προσθέτοντας μόνο το "etc" που σημαίνει "κι άλλοι".

      Διαγραφή
  2. Ανωνυμε ρωτησα αμα ηταν γιατι ειδα 5 κοριτσια τα οποια ηταν η olivia , η alexa δυο κοριτσια αγνωστα και μια ξανθια κοπελα η οποια απο οτι λες που ειδες το βιντεο ειπες οτι αμα ηταν θα το εγραφε απο πανω.Εγω απλος ρωτησα γιατι ειδα οτι πηγε να αγκαλιασει τον james και δεν μου εμοιαζε στην αρχη για την halston γι'αυτο ρωτησα για να μαθω.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξανθό κορίτσι, με το μαύρο παντελόνι Batman και το καπέλο που το φοράει στο πλάι :P, δεν είναι η Presley, η αδελφή του Logan?? :\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω μια απορια η halston δεν χωρισε με τον james?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι λένε,άλλα μαζί δεν κάνουμε και χωριά δεν μπορούνε....σίγουρα είναι και πάλι μαζί, αφού στο βίντεο τον αγκάλιασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγω ειχα μαθει οτι χωρισανε αλλα απ'οτι φαινεται δεν αποχωριζεται ο ενας τον αλλον. Δεν πειραζει ας ειναι ειναι και οι δυο μαζι αφου ταιριαζουνεκαι αγαπιουνται και ας τους αφησουμε στον ερωτα τους . Παρολα αυτα αναρωτιεμαι πως τα βρηκαν αφου ειχαν χωρισει....?????:-) :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω παντωσ νομιζω οτι δεν ειναι μαζι γιατι μια αγκαλια δεν συμαινει οτι
    ειναι μαζι μπορει απλα να ειναι πολυ καλη φιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν είδα Μία απλή αγάλια,εξάλλου γιατί να πάει στη συναυλία;;;ποιος λόγος υπάρχει;;;εκτός από τον James.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτος απο μια αγκαλια υπηρχε και ενα πονηρο βλεμα αναμεσα του εεε.... Ετσι δεν ειναι ?Παρολα αυτα νομιζω πως ταιριαζουνε. Ετσι δεν ειναι κοριτσια ? εσεις τι λετε κοριτσια???:-):-P:-):-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ,είναι ταιριαστοί, και παρόλο που τον B-) αγαπώ τόσο πολύ, τους θέλω μαζί!!!!

      Διαγραφή
    2. Και εγω τον αγαπω τρελενομαι για εκεινον αλλα δεν εχουμε καμια ελπιδα κριμας και τον αγαπαω τοσο πολυ............:-) :-) :-)

      Διαγραφή
    3. Δεν πειράζει , μπορεί να βρούμε έναν που να έχει την ομορφιά και το ταλέντο του, το χιούμορ και τα μάτια του. Άλλα από αυτό το καλούπι φτιάχτηκαν μόνο 4. !!!!! ;-) μετά το μαγαζί έκλεισε!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Δεν πειράζει , μπορεί να βρούμε έναν που να έχει την ομορφιά και το ταλέντο του, το χιούμορ και τα μάτια του. Άλλα από αυτό το καλούπι φτιάχτηκαν μόνο 4. !!!!! ;-) μετά το μαγαζί έκλεισε!!!!!!

      Διαγραφή